De Deurloop Leeuwarden              

         Aanbieding europees eiken multiplank: 
 
     Gerookte eiken Parketvloer ( lamelparket) 9+3 ( 18 cm breed )
Bijgewerkt op: 10-08-2016                                               Sortering AB  met europees eiken toplaag!!!     
De Deurloop
Vakkundig, Vertrouwd en
Voordelig
 
Openingstijden showroom:
Op afspraak
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m zo 09.00 tot 18.00 uur
Tel. 058-2894954
Mob. 06-22708081
Mail:info@dedeurloop.nl


Toe aan een nieuwe uitdaging?
Start your own business today
!!!
WWW.FMBODYSHOP.COM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

  

 

 

                Super stuntprijs  29,50  p/m2  ( levertijd +/- 2 weken )
        Optie: Deze vloer olin in Rubio Monocoat olie ( keuze uit 45 kleuren ) 5,00 p/m2
                                      Meer informatie cq prijzen vindt u op lamelparket.eu
 Specificaties:

 * Hoogwaardig lamelparket 

 * 3 mm europees eiken toplaag

  * 18 cm breed

 * Optie:Keuze circa 45 rubio monocoat kleuren

 

 

* Voorbeeld rechts: Eiken lamelparket, Gerookt,
   Geborsteld, wit geolied.

 
Klik hier voor het bekijken van kleurmogelijkheden
 
Nieuw - Houtoutlet.com - Deuren en houten vloeren nergens goedkoper!
 
OP=OP!!!  Klik lamelparket - 15cm breed - geborsteld - geolied - 39,00 p/m2
Superscherpe aanbieding: Europees eiken klik lamelparket 18.5 cm breed (Europees product) / 12 + 4 / sortering AB / geolied in Rubio Monocoat olie - kleur naar wens / v.a 40,00 p/m2
De Deurloop, Klein Schavernek 12, 8911 BV  Leeuwarden, Tel 058-2894954, www.dedeurloop.nl
 
Uitgebreide omschrijving van het ontstaan en de eigenschappen van de lamelplank
 
De lamelplank is een benaming voor een product dat uitsluitend word gebruikt voor de vloeren branche. Op de vloer behoort een vloer te liggen. De bestaande bouwvloer is vaak van hout, beton etc.
Dit is niet de eind afwerking waar mensen op lopen en leven. De eindafwerking is vaak hout, laminaat, tapijt of tegels. Lamelparket (parketvloer) valt onder de hout afwerkingen. Tot 10 jaar geleden werd meestal massief hout voor de vloer afwerking gebruikt. Hiermee bedoelt men vloerhout dat volledig uit eiken of een andere houtsoort bestaat (dikte +/- 2 cm).
 

Hout werkt in de breedte. Dit betekent dat hout krimpt en uitzet met het af- en toenemen van de luchtvochtigheid. Dit is een natuurlijk proces. Nagenoeg alle houtsoorten hebben deze eigenschap.
In vele landen waaronder Nederland varieert de luchtvochtigheid van periode tot periode en hebben we te maken met veel verschil tussen de laagste en hoogste luchtvochtigheid in een jaar. Tot dat lamelparket werd ontwikkelt hadden mensen dus af en toe problemen met het werken van het hout. Als een massief houten plank gaat werken kan het verschil tussen krimpen en uitzetten op een breedte van 5 meter vloer oppervlakte met planken van 18 cm breed aan beide kanten van de kamer wel 3 cm zijn. Dus aan beide kanten van de kamer 3cm verschil tussen maximale breedte en minimale breedte. Dit kan behoorlijk lastig zijn als de vloer niet goed gelegd is. Vloeren gaan bol staan of grote krimpnaden ontstaan.

* Massieve vloerdelen hebben het nadeel door invloeden van buitenaf, op onoverzichtelijke plaatsen zoals kachels en/of vochtige ruimtes te gaan krimpen en uitzetten, dit is bij de lamelvloeren beperkt tot het minimale.

De lamelplank is een plank die bestaat een toplaag hout van 4, 6 of 8mm dik. De onderkant van de plank bestaat uit "werkingsvrij" materiaal. Materiaal dat niet krimpt en uitzet onder invloed van de toe en afname van de luchtvochtigheid. De toplaag ligt verlijmd op het werkingsvrije materiaal.
Dit materiaal, meestal triplex (multiplex) of een dergelijk materiaal welke kruislings verlijmt is, zorgt ervoor dat de toplaag nauwelijks kan uitzetten of krimpen. Het voordeel van dit concept is dat de gebruiker een stabiele vloer krijgt. Men heeft nagenoeg geen last van werking in de vloer.

De levensduur van de plank is vergelijkbaar met een massieve plank. Een massieve plank kan uiteindelijk niet verder opgeschuurd worden dan tot de veer en groef. Deze zit vaak op 4 mm. tot 6 mm. onder het oppervlakte van een nieuwe houten plank. De toplaag van een Lamel plank is vaak 4 mm. tot 6 mm. dik. Lamelparket (parketvloer) is uitermate geschikt voor  vloerverwarming. Het product kan goed omgaan met de omstandigheden wat betreft vocht en warmte veranderingen. Lamelparket (parketvloeren) worden ook wel multiplank of duoplank genoemd. Er zijn vele fabrikanten over de hele wereld die dit product fabriceren. Een opkomende markt is China. Bij De Deurloop kunt u kiezen uit import-vloeren of Nederlands fabrikaat. Lamelparket is in opmars en vervangt de massieve houten plank vanwege de vele positieve eigenschappen die het met zich meebrengt. De toplaag van de lamelplank kan van vele houtsoorten gemaakt worden. De meest gebruikte is eiken hout, doch bij De Deurloop zijn meerdere houtsoorten leverbaar. Indien niet voorradig dient men rekening te houden met een leveringstermijn van circa 4 tot 6 weken.

De Lamelplank word standaard geleverd met een Messing en groef en vellingkant van 2mm. Maar op aanvraag kunnen wij tevens zonder vellingkant leveren, doch moet men rekening houden dat de velling tevens dient als opvanger voor eventuele werking en naadvorming (bij lamel parket nihil). De afmeting is bij ons op aanvraag mogelijk vanaf 100mm breed t/m 240mm, en lengtes vanaf 500mm t/m 3000mm lang.

In samenwerking met een erkende producent leveren  wij exclusieve parketvloeren van wel 3,00m lang in europees eiken en zijn breedtes tot 24 cm in verschillende houtsoorten en onderlagen mogelijk.

Deze vloeren zijn iets duurder in aanschaf maar de uitstraling van het hout is natuurlijker. 

 
Groothandel  Machinaal olien Houten vloeren  Binnendeuren  Tuindeuren  Buitendeuren  Eiken Buitendeuren  Afhangen Deuren  Ondervloeren  Laminaat  Linoleum  Marmoleum  Eiken vloer  Houten Vloeren  Blockwood Vloeren  Onderhoud  Afwerking  Kleuren en prijzen Rubio Monocoat olie  Vloer leggen  Productieproces  Veelgestelde vragen over Houten Vloeren  Informatie over vloerverwarming en houten vloeren  Prijzen Vloeren  Prijzen Blockwood  Legprijzen  Offerte  Houtkachels  Prijzen Houtkachels  Rookkanalen  Remeha Avanta  Remeha Quinta  Markiezen  Kozijnen  Totaalinrichting  (Interieurbouw)  Keuken op maat  Contact  Leveringsvoorwaarden

Links binnendeuren bestellen en vloeren Friesland: Leeuwarden Sneek Heerenveen Joure Drachten Harlingen Dokkum Stiens Bolsward Lemmer Franeker ijlst Steden: Alkmaar Amsterdam Rotterdam Haarlem Den Haag Middelburg Den Bosch Maastricht Arnhem Zwolle Assen Lelystad Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Nijmegen Breda Apeldoorn Enschede Amersfoord Dordrecht Zoetermeer Leiden Almere Stad Links provincies: Parketvloeren-Lamelparket Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland

 

                                          copyright 1999 - 2014 De Deurloop Parketvloeren