De Deurloop Leeuwarden
 
Bruynzeel Deuren:
De goedkoopste van Nederland!

Bruynzeel actie!!!
       
Tot
25% korting, vrijblijvende offerte + aan huis levering.

Nieuw - Houtoutlet.com - Deuren en houten vloeren nergens goedkoper

De Deurloop
Vakkundig, Vertrouwd en
Voordelig
 
Openingstijden showroom:
Op afspraak
 
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m zo 09.00 tot 18.00 uur
Tel. 058-2894954
Mob. 06-22708081
Mail:info@dedeurloop.nl


Toe aan een nieuwe uitdaging?
Start your own business today
!!!
WWW.FMBODYSHOP.COM

 

                  
Bruynzeel binnendeuren, kamer en suite deuren, paneeldeuren. U vindt ze bij De Deurloop.
 
De Deurloop is een zelfstandig bedrijf, gevestigd in Leeuwarden, dat al 15 jaar actief is op de Nederlandse deurenmarkt. Onze doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige binnendeuren, voordeuren, buitendeuren en aanverwante producten te leveren aan u als eindgebruiker.
Onze leveranciers zijn gerenommeerde deurenfabrikanten met jarenlange ervaring in het produceren van deuren met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Tevens bieden wij de mogelijkheid lekker thuis uw Bruynzeel deuren uit te zoeken en te profiteren van onze
internet korting. Het enige wat u hoeft te doen is uw Bruynzeel deurwensen te mailen en wij sturen u z.s.m een vrijblijvende offerte terug, zodat u rustig uw keuze in overweging kunt nemen.
(uitleg online Bruynzeel deuren bestellen)
 
 
  Misschien liever een eigen ontwerp? Om de prijs hoeft u het niet te laten. Deze zijn bij De Deurloop namelijk gelijk aan bestaande standaard modellen.
Ook op het gebied van het afhangen van binnen- en buitendeuren is ons niets vreemd, en kunnen we zeggen elke situatie aan te kunnen voor zowel woningbouw als renovatiewerken.

U zult versteld staan van de verandering die uw woning ondergaat na een bruynzeel
 ''deurenmetamorfose''. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan onze showroom.

 
                                                Belangrijke informatie!!!
Het Bruynzeel verkoopbeleid heeft ertoe geleid de samenwerking te beëindigen. De Bruynzeel eis om onze 25% actie korting van de website te verwijderen is door De Deurloop geweigerd waardoor wij u alleen nog Bruynzeel deuren zonder deze actie korting kunnen aanbieden. Wilt u toch van deze 25% actie profiteren, mail dan gerust uw Bruynzeel wensen en wij offreren u een gelijkwaardige vrijblijvende offerte van één van overige onderstaande professionele deurenleveranciers.
 
Onderstaand de voormalig gehanteerde 25% KORTING op alle Bruynzeel deuren, glascombinaties en deurbeslag.

Zie ook: Deur(en) afhangen

 
Bruynzeel binnendeuren:  
Bij afname van 1 Bruynzeel deur:  10% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
2 Bruynzeel deuren:  15% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
3 tot 8 Bruynzeel deuren  20 tot 23% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
8 Bruynzeel deuren of meer:  Aktie!!!  25% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
 
Bruynzeel buitendeuren:  
Bij aankoop bedrag tot 500 euro  10% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
Bij aankoop bedrag van 500 tot 3000 euro  20% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
Bij aankoop bedrag van 3000 euro of meer: Aktie!!!  25% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
 
                        Klik op het Bruynzeel logo en bekijk de complete Bruynzeel collectie
 
Bruynzeel Austria Weekamp Skantrae Cando
         
     
  Albo   Meastro  
 
Bel of mail voor een vrijblijvende Bruynzeel offerte
De Deurloop, Klein Schavernek 12, 8911 BV  Leeuwarden, Tel 058-2894954, www.dedeurloop.nl
 
Groothandel  Machinaal olien Houten vloeren  Binnendeuren  Tuindeuren  Buitendeuren  Eiken Buitendeuren  Afhangen Deuren  Ondervloeren  Laminaat  Linoleum  Marmoleum  Eiken vloer  Houten  Vloeren  Blockwood Vloeren  Onderhoud  Afwerking  Kleuren en prijzen Rubio Monocoat olie  Vloer leggen  Productieproces  Veelgestelde vragen over Houten Vloeren Prijzen Vloeren  Prijzen Blockwood  Legprijzen  Offerte  Houtkachels  Prijzen Houtkachels  Rookkanalen  Remeha  Remeha Quinta  Markiezen  Kozijnen  Totaalinrichting  (Interieurbouw)  Keuken op maat  Contact  Leveringsvoorwaarden

Links binnendeuren bestellen en vloeren Friesland: Leeuwarden Sneek Heerenveen Joure Drachten Harlingen Dokkum Stiens Bolsward Lemmer ijlst Franeker Steden: Alkmaar Amsterdam Rotterdam Haarlem Den Haag Middelburg Den Bosch Maastricht Arnhem Zwolle Assen Lelystad Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Nijmegen Breda Apeldoorn Enschede Amersfoord Dordrecht Zoetermeer Leiden Almere Stad Links provincies: Bruynzeel deuren Friesland, Bruynzeel Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland

 

                                                   © copyright 1999 - 2014 De Deurloop
 

Informatie Bruynzeel deuren

Bruynzeel is een begrip in Nederland. Al meer dan een eeuw vertrouwen consumenten op de ambachtelijke kwaliteit van Bruynzeel, die de eerste deurenfakrikant ter wereld was. Zin in een nieuw interieur? Met een Bruynzeel binnendeur kiest u voor hoogwaardige kwaliteit. Van dichte deuren tot glasdeuren. En van modern tot klassiek. Persoonlijke woonwensen worden meer dan eens werkelijkheid met een deur uit het brede gamma van Bruynzeel binnendeuren.
Stijlvol, duurzaam en puur. Dat is een Bruynzeel.

Bruynzeel Binnendeuren

Bruynzeel heeft een drietal typen binnendeuren waaruit u een keuze kunt maken.

Bruynzeel Paneel
De paneeldeur van Bruynzeel is hét voorbeeld van een binnendeur zonder franje. De kracht van puur. De paneeldeur is uitgesproken in stijl en vorm en benadrukt het interieur en het karakter van je huis. Paneeldeuren zijn er in dichte varianten en in exemplaren met glassoorten. Gemeen hebben ze het feit dat ze strak zijn afgewerkt, met rechte of facet geslepen profielen.
Dit type binnendeur van Bruynzeel is gemaakt van hoogwaardig MDF en heeft een massieve grenen kern. Bovendien voldoen paneeldeuren aan het FSC-keurmerk en zijn ze 38 mm dik.
De paneeldeuren van Bruynzeel zijn eenvoudig af te lakken in elke gewenste kleur. U heeft 5 jaar garantie op een paneeldeur van Bruynzeel.
 

Bruynzeel Klassiek
De twee varianten van binnendeur Bruynzeel Klassiek zijn een uiting van puur vakmanschap. Intense lijnvoering en een sprekende stijl zorgen voor een unieke en stijlvolle aanvulling op uw interieur. Smalle panelen, glas-in-lood, gebogen profielen. Allemaal kenmerken van de binnendeur Klassiek. Een deur welke voldoet aan het FSC-keurmerk en een dikte heeft van 38 mm. Bovendien is de deur eenvoudig af te lakken in elke gewenste kleur. Ook op de Bruynzeel Klassiek heeft u een garantie van 5 jaar.
 

Bruynzeel Boardpaneel
Met de Bruynzeel Boardpaneel binnendeur haalt u een degelijk en budgetvriendelijk alternatief in huis. Deze deuren zijn vooral ideaal voor de slaapkamer en overloop. De Boardpaneel binnendeur is er in twee varianten. Allereerst een gladde uitvoering. En ten tweede een uitvoering met houtnerfstructuur. Op de Bruynzeel Boardpaneel heeft u 2 jaar garantie.  

Bruynzeel Glassoorten

Mooi licht geeft een interieur extra sfeer. Licht zorgt voor rust, warmte en ruimte.
Niet voor niets kiezen veel mensen voor binnendeuren waarin glas is verwerkt. Het juiste glas in een binnendeur geeft het interieur precies dat lichteffect dat de bewoner het best aanspreekt.
Glassoorten Bruynzeel:

 -

gehard veiligheidsglas  

 -

blank

 -

blank facet

 -

mat

 -

mat facet

 -

glas-in-lood