De Deurloop Leeuwarden

CanDo Binnen & Buitendeuren; uitstekend in prijs en kwaliteit

Actie! Tot 25% korting op alle CanDo binnen-buitendeuren en glascombinaties

Nu ook  Quickstep laminaat

Nieuw - Houtoutlet.com - Deuren en houten vloeren nergens goedkoper

                               Bijgewerkt op: 13-03-2017
De Deurloop
Vakkundig, Vertrouwd en
Voordelig
 
Openingstijden showroom:
Op afspraak
 
Telefonisch bereikbaar:
ma t/m zo 09.00 tot 18.00 uur
Tel. 058-2894954
Mob. 06-22708081
Mail:info@dedeurloop.nl


Toe aan een nieuwe uitdaging?
Start your own business today
!!!
WWW.FMBODYSHOP.COM

 

                  
CanDo binnen- en buitendeuren, kamer en suite deuren, paneeldeuren. U vindt ze bij De Deurloop.
 
De Deurloop is een zelfstandig bedrijf, gevestigd in Leeuwarden, dat al 15 jaar actief is op de Nederlandse deurenmarkt.
Onze doelstelling is om kwalitatief hoogwaardige  voordeuren, binnendeuren, buitendeuren en aanverwante producten te leveren aan u als eindgebruiker.
Onze CanDo leverancier is een gerenommeerde deurenfabrikant met jarenlange ervaring in
het produceren van deuren met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
De Deurloop biedt u tevens de mogelijkheid lekker thuis uw CanDo deuren uit te zoeken en te profiteren van interessante kortingen.
Het enige wat u hoeft te doen is uw CanDo deurwensen te mailen en wij sturen u z.s.m een vrijblijvende offerte terug, zodat u rustig uw keuze in overweging kunt nemen.
( uitleg online CanDo deuren bestellen )
 
 
  Misschien liever een eigen ontwerp? Om de prijs hoeft u het niet te laten. Deze zijn bij
De Deurloop namelijk gelijk aan bestaande standaard modellen.
Ook op het gebied van het afhangen van binnen- en buitendeuren is ons niets vreemd, en kunnen we zeggen elke situatie aan te kunnen voor zowel woningbouw als renovatiewerken.

U zult versteld staan van de verandering die uw woning ondergaat na een CanDo 'deurenmetamorfose'. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een bezoekje brengen aan onze showroom.

 
De Deurloop biedt u tot 25% KORTING op alle CanDo Deuren, glas en deurbeslag.

Zie ook: Deur(en) afhangen

 
Binnendeuren:  
Bij afname van 1 CanDo deur:  10% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
2 CanDo deuren:  15% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
3 tot 8 CanDo deuren  20 tot 23% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
8 CanDo deuren of meer: Aktie!!!  25% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
 
Buitendeuren:  
Bij aankoop bedrag tot 500 euro  10% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
Bij aankoop bedrag van 500 tot 3000 euro  20% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
Bij aankoop bedrag van 3000 euro of meer: Aktie!!!  25% korting op zowel deur, glas als deurbeslag
 
                           Klik op het CanDo logo en bekijk de complete CanDo collectie
 
Cando Austria Weekamp Bruynzeel Skantrae
         
     
  Albo   Meastro  
 
Bel of mail voor een vrijblijvende CanDo offerte
 
Voor een correcte offerte aanvraag mailt u ons de volgende CanDo deurgegevens:
   
CanDo Binnendeuren:  
* Aantal + type of naam van de deur, glas en/of deurbeslag
* Afmeting + stomp of opdek uitvoering
Voorbeeld offerte aanvraag CanDo stompe binnendeur(en): 1 x Dublin / 93x231.5 / stomp
Voorbeeld offerte aanvraag CanDo opdek binnendeur(en): 1 x Dublin / 93x231.5 / opdek / L.D of R.D
Eventuele glaskeuze: 1 x Glas: facet blank..........etc.
   
CanDo Buitendeuren:  
* Type of naam van de deur, glas en/of deurbeslag  
* Afmeting + eventuele slotkeuze  
Voorbeeld offerte aanvraag CanDo buiten(en): 1 x ML 660 / 93x231.5
Eventuele glaskeuze: 1 x Glas: / ISO blank..........etc.
Eventuele slotkeuze: + (draairichting) 1 x 3 - puntsluiting gemonteerd / L1, R2,L3 of R4
De Deurloop, Klein Schavernek 12, 8911 BV  Leeuwarden, Tel 058-2894954, www.dedeurloop.nl
 
Informatie CanDo deuren:

Cando heeft de meest complete deurencollectie die is afgestemd op de stijl van uw woning, interieur, smaak en budget. CanDo biedt klassieke deuren met glas/in/lood varianten, originele paneeldeuren die u meteen kunt aflakken, strakke fineerdeuren en exclusief vormgegeven buitendeuren. kiest u voor CanDo, dan kiest u voor gemak. De deuren zijn met zorg gemaakt en gegarandeerd duurzaam.

CanDo: Tijdloos en Modern ( Whiteline Dimension )

De Dimension serie kenmerkt zich door haar tijdloze uitstraling en strakke lijnen. Zowel in een klassieke als moderne omgeving komen deze deuren tot hun recht. de paneeldeuren zijn wit voorbehandeld en zijn perfect te lakken in de kleur die het best past bij uw interieur.

CanDo: Spelen met glas

Wordt het de Whiteline Dublin met karakteristiek glas-in-Lood diamant of met gehard satijn facetglas? De Whiteline Dimension deurenserie kunt u naar eigen idee van glas voorzien.

CanDo: Keuze en gemak

Bij veel deurmodellen in de Whiteline Dimension serie kunt u zelf bepalen welk paneel u in uw deur wenst. Het glas of paneel wordt apart van de deur geleverd zodat u het eenvoudig kunt monteren. Alle paneeldeuren in de Whiteline serie zijn standaard voorzien van een LIPS slot.

CanDo: Mooie vormgeving

De Whiteline paneeldeuren in de hoogtemaat 231.5 cm zijn fraai vormgegeven. Zo zijn de verhoudingen van de deuren volledig aangepast aan de hoogtemaat 231.5 cm. Extra brede stijlen en dorpels zorgen voor een robuuste uitstraling. met de Whiteline Dimension serie van CanDo haalt u kwaliteit in huis.

CanDo: Een klassieke uitstraling met de Whiteline Traditional deur

De Whiteline traditional deuren worden gekenmerkt door de authentieke profilering, waardoor uw huis een klassieke uitstraling krijgt. de binnendeuren zijn wit voorbehandeld en zijn hierdoor perfect af te lakken.

CanDo: Creëer uw eigen sfeer met de Whiteline Classic paneeldeur

Whiteline Classic paneeldeuren hebben een kraalprofiel. Hiermee krijgen de deuren een klassieke uitstraling. Door de ruime keuze in glas kunt u de deur naar eigen wens samenstellen.

CanDo: Whiteline Classic

Stijl en kleur zijn de basis voor een mooi interieur. Met de Whiteline paneeldeuren kunt u alles in harmonie op elkaar afstemmen.
De Whiteline deur Carolina kunt u naar eigen idee van glas voorzien. Het glas wordt in een aparte verpakking meegeleverd bij de deur van uw keuze.

CanDo: Naturel deuren

De Naturel deuren zorgen voor rust in uw huis. Ze zijn goed te combineren met diverse kleuren en komen goed tot hun recht in een lichte omgeving. Naturel deuren hebben een natuurlijke uitstraling. Wanneer u de deur lakt, komt de mooie structuur van het hout het best tot uiting.
Bepaal zelf uw ruitverdeling:
Elke Naturel glasdeur wordt standaard met 6 zelfklevende glaslatten geleverd. U kunt zelf bepalen welke ruitverdeling het beste bij uw interieur past.

CanDo: Alles-in-een; makkelijk, stijlvol en betaalbaar

De boardpaneeldeuren van CanDo zijn gemaakt voor mensen die kiezen voor gemak en comfort. deze deuren zijn een budget vriendelijk alternatief voor massieve paneeldeuren. Deze binnendeuren heeft geen paneeldaden, omdat de toplaag in één keer in paneelvorm is geperst. hierdoor heeft het de volwaardige "look & feel" van een klassieke paneeldeur. De vulling van de deur bestaat uit honingraat.

 

Informatie CanDo Laminaat

Laminaatvloeren zijn ongekend populair. Dit komt door de vele voordelen van laminaat. Ze zijn gemakkelijk zelf te leggen en te onderhouden, hygiënisch en aantrekkelijk geprijsd en krijgen minder snel krassen en putten. De nieuwe laminaatvloeren zijn nauwelijks meer van echt houten vloeren te onderscheiden.

CanDo laminaat Basic

De kliklaminaat Basic serie is een reeks betaalbare laminaatvloeren in zeer aantrekkelijke dessins. Net als alle andere CanDo laminaatvloeren, zijn de kliklaminaat Basic vloeren eenvoudig te leggen en zeer duurzaam.

Alle black label groove producten zijn smaller dan traditionele laminaatvloeren. Hierdoor ogen de planken zeer elegant. Dit effect wordt versterkt door de subtiele v-groef die is aangebracht aan alle vier de zijden van de planken. Deze v-groef accentueert de overgang tussen de verschillende panelen.

  • Kliklaminaat
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geschikt voor intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruik
  • 15 jaar garantie
  • Kliklaminaat
  • V-groef 2-zijdig
  • Voelbare houtstructuur
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geschikt voor intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruik
  • 20 jaar garantie

CanDo Laminaat Black label

Uit de naam black label blijkt al dat het om iets bijzonders gaat. Dat is ook zo! Deze vloeren ademen kwaliteit en duurzaamheid uit. Niet voor niets wordt hier levenslange garantie op gegeven. Met 8 mm dikke panelen en een speciale kraswerende toplaag zult u zeer lang plezier beleven aan dit top laminaat. De decoren zijn van een ongekende schoonheid. Zeer fraaie houttekeningen en diepe kleuren geven uw vloer een levendige sfeer.

CanDo laminaat Black label groove

Alle black label groove producten zijn smaller dan traditionele laminaatvloeren. Hierdoor ogen de planken zeer elegant. Dit effect wordt versterkt door de subtiele v-groef die is aangebracht aan alle vier de zijden van de planken. Deze v-groef accentueert de overgang tussen de verschillende panelen.

CanDo laminaat XXL

Laminaat met de uitstraling van massief houten planken. Extra lang, extra breed en extra mooi! Laminaat XXL bestaat uit 184,5 cm lange planken met aan beide zijden een diepe v-groef en mooie houtnerven. De planken zijn 12 mm dik waardoor de vloer voelt en klinkt als een houten vloer. Voor liefhebbers van een landelijke sfeer is dit de ideale laminaatvloer. Kortom: de ‘looks’ van houten planken met het onderhoudsgemak van laminaat.

Groothandel  Machinaal olien Houten vloeren  Binnendeuren  Tuindeuren  Buitendeuren  Eiken Buitendeuren  Afhangen Deuren  Ondervloeren  Laminaat  Linoleum  Marmoleum  Eiken vloer  Houten  Vloeren  Blockwood Vloeren  Onderhoud  Afwerking  Kleuren en prijzen Rubio Monocoat olie  Vloer leggen  Productieproces  Veelgestelde vragen over Houten Vloeren Prijzen Vloeren  Prijzen Blockwood  Legprijzen  Offerte  Houtkachels  Prijzen Houtkachels  Rookkanalen  Remeha  Remeha Quinta  Markiezen  Kozijnen  Totaalinrichting  (Interieurbouw)  Keuken op maat  Contact  Leveringsvoorwaarden

Links binnendeuren bestellen en vloeren Friesland: Leeuwarden Sneek Heerenveen Joure Drachten Harlingen Dokkum Stiens Bolsward Lemmer ijlst Franeker Steden: Alkmaar Amsterdam Rotterdam Haarlem Den Haag Middelburg Den Bosch Maastricht Arnhem Zwolle Assen Lelystad Utrecht Eindhoven Tilburg Groningen Nijmegen Breda Apeldoorn Enschede Amersfoord Dordrecht Zoetermeer Leiden Almere Stad Links provincies: CanDo Friesland, CanDo Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg, Flevoland

 

                                                  © copyright 1999 - 2014 De Deurloop